Gymnasiedagarna

I veckan uppträdde Peter för Lindholmens tekniska gymnasium på Gymnasiedagarna, en mässa för skolungdomar som snart ska välja gymnasieutbildning. Uppträdandet med cykling på en skulptur som elever på skolans svetsutbildning tillverkat och visning av Peters cykel med många CNC-bearbetade delar fick på ett drog på ett kul sätt uppmärksamheten till skolans monter.img_8623

Åsele Marknad

När Åsele Marknad hörde av sig och ville ha en uppvisning med tre cyklister fick Peter möjlighet att hyra in fler åkare, närmare bestämt de gamla vännerna Daniel Johansson och Scott Wilson. Peter och Scott har cyklat tillsammans på tävlingar runt om i världen sedan 1999, och Scott är fortfarande mycket aktiv ute i den internationella cykeltrialscenen. Tillsammans blev det fyra dagars mycket uppskattade cykeluppvisningar.

Nordic Outdoor-mässan

I samarbete med GoPro Sverige körde Peter uppvisningar på Nordic Outdoor-mässan på Svenska Mässan i Göteborg. Tillsammans med flera andra trialcyklister, BMX-cyklister och parkourutövare bjöds det på show på en specialbyggd bana under hela mässan.