Show på Connect2IT

Peter och Joacim Nymann uppträdde i veckan på Cygate/Telia-konferensen Connect2IT, vilket blev ett mycket spektakulärt inslag på scen tillsammans med livebandet.

Bilder av Sofia Drevemo, mediatec.

Biketrial show at Cygate Connect2IT
Peter
Biketrial show at Cygate Connect2IT
Joacim och livebandet
Biketrial show at Cygate Connect2IT
Peter
Biketrial show at Cygate Connect2IT
Joacim
Biketrial show at Cygate Connect2IT
Joacim (och Peter), sista delen av showen
Biketrial show at Cygate Connect2IT
Peter och Joacim tackar för sig

 

Girotrialen 2018

För andra året i rad arrangerade jag i samarbete med Partille Trialklubb och med hjälp från medlemmar i Tranemo CS och Rävlanda-Hindås CK en tävling på Heden i Göteborg i samband med Göteborgsgirot. Ramirent sponsrade tävlingen med material till de fem sektionerna som byggdes upp inne i eventbyn, mitt i centrala stan. Under lördagen tävlade Elit och A-klassen med några av de allra bästa åkarna vi har i Sverige och under söndagen tävlade ungdomar i B-klass. Hela arrangemanget var mycket lyckat, med bra åkning och  sektioner, strålande väder och en fantastisk inramning med Göteborgsgirot.

Joacim Nymann Nadine Kåmark1

Gymnasiedagarna

I veckan uppträdde Peter för Lindholmens tekniska gymnasium på Gymnasiedagarna, en mässa för skolungdomar som snart ska välja gymnasieutbildning. Uppträdandet med cykling på en skulptur som elever på skolans svetsutbildning tillverkat och visning av Peters cykel med många CNC-bearbetade delar fick på ett drog på ett kul sätt uppmärksamheten till skolans monter.img_8623

Åsele Marknad

När Åsele Marknad hörde av sig och ville ha en uppvisning med tre cyklister fick Peter möjlighet att hyra in fler åkare, närmare bestämt de gamla vännerna Daniel Johansson och Scott Wilson. Peter och Scott har cyklat tillsammans på tävlingar runt om i världen sedan 1999, och Scott är fortfarande mycket aktiv ute i den internationella cykeltrialscenen. Tillsammans blev det fyra dagars mycket uppskattade cykeluppvisningar.

Köpenhamn med GripGrab Media Crew

GripGrab och Peter har samarbetat ända sedan GripGrab var ett litet relativt nytt företag och samarbetar fortfarande nu när de blivit ett av de ledande märkena när det gäller cykelhandskar. I somras var Peter nere på huvudkontoret i Köpenhamn en helg för att träffa GripGrab Media Crew och producera häftiga bilder. Här är ett litet urval, alla fotograferade av Martin Paldan. Fler bilder finns på GripGrab Media Crews sida.